Les alt om statsbudsjettet på Universitas.no i morgen!

Blir hvileskjæret tilbakeført? Får SiO penger til å bygge flere studentboliger? Universitas.no gir deg siste nytt om neste års statsbudsjett i morgen.

Publisert

I morgen, tirsdag, klokka ti blir regjeringens forslag til neste års statsbudsjett lagt frem. Dette har stor betydning for deg som student de neste årene. Får utdanningsinstitusjonene tilbake resten av det såkalte hvileskjæret på 274 millioner kroner fra 2006, slik at du forhåpentligvis kan være sikker på at lærestedet ditt har råd til å undervise i emnene, eller studiet, du planlegger å ta neste høst? Får SiO penger til å bygge flere studentboliger sånn at tusenvis av studenter i fremtiden slipper å stå i boligkø på begynnelsen av høstsemesteret, for så å til slutt måtte ta til takke med et lite kott til 4500 kroner i måneden i et kollektiv i en sliten leilighet? Vil du få mer i stipend og lån fra Lånekassen? Universitetet i Oslo mangler rundt fire milliarder planlagte nybygg og til vedlikehold av eksisterende bygg. Kan dette bli realisert i den nærmeste fremtid?

Universitas.no vil fra i morgen tidlig prøve å gi deg svar på disse tingene. Dessuten vil vi komme med reaksjoner fra sentrale aktører innen utdanningsnorge.

På onsdag vil du også få fyldige oppdateringer og analyser i papiravisa, samtidig som disse artiklene legges ut på nett. Dette for at du som studerer skal kunne holde deg oppdatert på ting som har med deg og din hverdag å gjøre, gjennom artikler og reportasjer som er skrevet av andre studenter.

Les Universitas.no i morgen!

Powered by Labrador CMS